ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist va fi judecat pentru contrabandă și trafic de droguri

13:00 | 19.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Un angajat al Inspectoratului de poliție Buiucani din capitală va fi judecat pentru contrabandă și trafic de droguri, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii, polițistul a procurat în Iași, România, în perioada anilor 2014-2015 un kg de droguri la prețul de 6800 euro și a primit gratuit 150 grame de hașiș. Drogurile au fost ascunse în automobilul său și aduse pe teritoriul R. Moldova prin postul vamal „Leușeni-Albița” pentru a fi vîndute. Ulterior, o mare parte din droguri au fost comercializate pe teritoriul municipiul Chișinău, iar alte aproximativ 400 de grame au fost ridicate de către oamenii legii.

În prezent, învinuitul împreună cu unul din complici se află în arest preventiv. Totodată, un alt suspect a fost anunțat în căutare internațională.

Dacă va fi găsit vinovat, polițistul riscă pînă la 15 ani de închisoare.

(Reporter A. Plitoc, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!