ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atac armat la sediul FSB din Rusia: Două persoane au fost ucise și una rănită

14:38 | 21.04.2017 Categorie: Externe

Moscova, 21 apr. /MOLDPRES/.Un atac armat a avut loc asupra unei clădiri aparținînd Serviciilor de Securitate Ruse (FSB) din oraşul Habarovsk, aflat în estul țării, scrie evz.ro, citată de MOLDPRES.

Un atacator necunoscut a deschis focul, omorînd pe loc două persoane, potrivit unor informații transmise de biroul de presă al FSB.

În urma incidentului, un ofițer de poliție și o persoană civilă au fost uciși pe loc. Atacul a avut loc vineri dimineață, în camera de recepție a clădirii FSB, potrivit Stiripesurse.ro.

Atacatorul, despre care nu se cunosc încă prea multe informații, a deschis focul înainte să ajungă la punctul de control, nimerind un angajat și un vizitator.

Se pare că bărbatul ar proveni din spațiul ex-sovietic. Acesta a fost prins, după o intervenție rapidă a forțelor de ordine ruse.

În atac, a mai fost rănită o persoană, însă deocamdată starea sa este stabilă, nefiindu-i pusă viața în pericol.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003003

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!