ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă și marți, 22 și 25 aprilie 2017

18:15 | 21.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 22 aprilie

Partidul Comuniștilor din R. Moldova va organiza un miting festiv cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la nașterea conducătorului proletarilor Vladimir Ulianov Lenin.

Ora 11.00, Moldexpo, str. Ghioceilor, 1.

Marți, 25 aprilie

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită la Conferința de lansare oficială a unui nou proiect finanțat de Uniunea Europeană – ”Primarii pentru Creștere Economică”.

Ora 09.30, Sala de Conferințe ”Nistru”, Radisson Blue Leogrand Hotel, str. Vlaicu Pîrcălab, Chișinău.

***

Institutul Naţional de Cercetări Economice va organiza o conferință de presă dedicată lansării unui nou număr al publicaţiei „Tendinţe în Economia Moldovei” - “Moldovan Economic Trends” (MET).

Ora 10.00, Sala de Conferinţe a Institutului Naţional de Cercetări Economice, str. I. Creangă 45, of. 303.

***

Primăria municipiului Chişinău invită la dezbaterile publice a proiectului „Regulamentul de funcționare a parcărilor și parcajelor auto cu plată în municipiul Chișinău”.

Ora 15.00, Sala de şedinţe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2. 

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!