ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Dinamo-MAI a învins în primul meci al finalei campionatului național de volei

10:11 | 23.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Echipa Dinamo-MAI Chișinău a întrecut-o, ieri, la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, în finala play-off-ului campionatului național de volei masculin cu scorul 3-2 pe USM-Bostovan Chișinău, relatează MOLDPRES.

Partida a durat aproximativ două ore și jumătate, ținînd în suspans spectatorii prezenți, jucătorii, staff-urile tehnice ale competitoarelor. Pentru desemnarea cîștigătoarei, în primul set au fost necesare prelungiri. Cu scorul 27-25 a învins Dinamo-MAI. ”Studenții” egalează scorul după setul al doilea, învingînd cu scorul 25-18. ”Polițiștii” preiau conducerea după setul al treilea (25-20). Urmează egalarea în setul al patrulea. Scor 25-21 în favoarea USM-Bostovan.

Startul setului al cincilea, decisiv, a fost favorabil echipei antrenată de Valentin Pereu. 4-2. La schimbarea terenului aceasta conduce cu 8-5. Antrenorul ”studenților”, Alexandru Diudicov, solicită o pauză la scorul 10-6. Elevii săi cedează un punct și după această întrerupere (11-6). Tehnicianul mai cere un time-out pentru a salva situația, dar intervenția sa s-a dovedit a fi inutilă. USM cedează cu 10-15 și scorul general 2-3.

Finala se desfășoară pînă la obținerea a trei victorii. Următoarea partidă este programată pentru 26 aprilie, ora 15.00.

În disputa pentru locul trei se întîlnesc echipele Dinamo Tiraspol și Speranța-Gagauzya Vulcănești.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!