ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acțiunile Rusiei în Ucraina sînt "un obstacol" în calea unor relații mai bune, susține secretarul de stat american

09:42 | 24.04.2017 Categorie: Externe

Washington, 24 apr. /MOLDPRES/. Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a afirmat duminică în cursul unei discuții telefonice cu președintele ucrainean, Petro Poroșenko, că acțiunile Moscovei în estul Ucrainei rămîn un "obstacol" în calea ameliorării relațiilor dintre SUA și Rusia, transmite AFP, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Cu prilejul acestui apel telefonic, care a intervenit după moartea unui observator american al Organizației pentru Securitate și Cooperarea în Europa (OSCE) în estul Ucrainei, cei doi demnitari au subliniat "necesitatea pentru toate părțile, în special pentru forțele separatiste conduse de Rusia, de a pune în aplicare imediat angajamentele lor din cadrul Acordului de la Minsk" pentru pace, potrivit purtătorul de cuvînt al Departamentului de Stat, Mark Toner.

(Editor A. Răileanu)

img17003039

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!