ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 25 aprilie 2017

08:04 | 25.04.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Delegația Uniunii Europene în R. Moldova va desfășura Conferința de lansare oficială a unui nou proiect finanțat de UE – ”Primarii pentru Creștere Economică”.

Ora 09.30, Sala de conferințe ”Nistru”, Radisson Blue Leogrand Hotel, str. Vlaicu Pîrcălab.

***

Camera de Comerţ şi Industrie invită mass-media la conferința de presă privind organizarea, în premieră, a Expoziției ”Republica Moldova prezintă” la Ploiești, România, în perioada 27-29 aprilie.

Ora 13.30, hotelul VisPas, str. A. Lăpușneanu 26.

***

Consiliul municipal Chişinău s-a convocat în şedinţă.

Ora 9.00, Sala de şedinţe a Primăriei, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt.

***

Institutul Naţional de Cercetări Economice va organiza o conferință de presă dedicată lansării unui nou număr al publicaţiei „Tendinţe în Economia Moldovei” - “Moldovan Economic Trends” (MET).

Ora 10.00, Sala de conferinţe a institutului, str. I. Creangă 45, of. 303.

***

Primăria Chişinău invită la dezbaterile publice ale proiectului „Regulamentul de funcționare a parcărilor și parcajelor auto cu plată în municipiul Chișinău”.

Ora 15.00, Sala de şedinţe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2. 

***

Vor avea loc consultări publice asupra Proiectului ”Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu numărul cadastral 0100506552 din str. N. Costin, 48” privind construcția viitoare a hipermarketului ”Kaufland”.

Ora 10.00, Sala de şedinţe a Preturii sectorului Buiucani.

 ***

Producători agricoli din diferite regiuni ale țării participă, în perioada 25-28 aprilie, la instruirea privind implementarea cerințelor GlobalGAP, înaintate agricultorilor care intenționează să exporte pe piața internațională.

Orele 9.00-17.00,  Institutul Muncii, str. Zimbrului 10.

***

Presa este invitată în beciurile de la Cricova, unde va avea loc susținerea examenului pentru certificatul de sommelier european.

Ora 10.00.

***

Veteranii şi pensionarii din Batalionul de poliţie cu destinaţie specială al MAI invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu temele:

- Acţiune de protest împotriva votului uninominal şi a celui mixt;

- Cerem stoparea dosarelor penale, fabricate la comandă, împotriva veteranilor de război şi a altor cetăţeni care se revoltă împotriva crimelor săvîrşite de conducerea statului.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

În perioada 25-28 aprilie, în R. Moldova se află într-o misiune de lucru Trimisul special al Secretarului General al ONU pentru HIV/SIDA în Europa de Est și Asia Centrală, Michel Kazatchkine.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!