ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNA a efectuat percheziţii în dosarul parcărilor cu plată

10:02 | 25.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. CNA a efectuat astăzi percheziţii în dosarul parcărilor cu plată care urmează a fi amenajate în capitală. Printre locaţiile unde au descins omenii legii se numără şi locuinţa viceprimarului de Chișinău, Nistor Grozavu, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvînt al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi a specificat că în dosar sînt cercetaţi mai mulţi funcţionari dar şi oameni de afaceri. ”În prezent ofiţerii CNA desfăşoară percheziţii la domiciliile mai multor cetăţeni, cu detalii vom reveni pe parcursul zilei”, a spus Starinschi.

CNA a deschis încă în 2015 un dosar penal cu privire la amenajarea parcărilor cu plată pe teritoriul municipiului Chişinău.

Pentru după-amiaza zilei de astăzi, Primăria Chişinău are planificate dezbateri publice ale proiectului „Regulamentul de funcționare a parcărilor și parcajelor auto cu plată în municipiul Chișinău”.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

 

 

img17003050

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!