ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat în accidentele din ultimele zile

11:29 | 25.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma accidentelor rutiere care au avut loc în ultimele zile în municipiul Chişinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Direcţiei de Poliţie Chişinău, pe parcursul ultimelor trei zile, omenii legii au documentat 72 de accidente rutiere, dintre care patru accidente soldate cu două persoane decedate şi trei traumatizate şi 11 accidente rutiere cu autori necunoscuţi.

Conform sursei citate, un accident în care a murit un bărbat de 69 de ani a avut loc la 23 aprilie, pe traseul Chişinău-Vadul lui Vodă.  Un automobil de model Lada a derapat şi s-a tamponat într-un gard. La faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj al Poliţiei capitalei, precum şi o ambulanţă care au constatat decesul şoferului. Cel mai probabil, acesta a pierdut controlul volanului în urma unui stop cardiac.

Un alt accident cu final tragic s-a produs în noaptea de 24 aprilie. Un tînăr în vîrstă de 21 ani, conducînd un automobil de model Şcoda Fabia, a tamponat un bărbat în timp ce se deplasa pe o stradă din comuna Dobrogea. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc. Deocamdată identitatea cadavrului n-a fost stabilită, întrucît poliţiştii n-au depistat asupra lui acte de identitate. În cazul dat  a fost iniţiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă pînă la şapte ani de închisoare.

Conform statisticii prezentate de Direcţia de Poliţie Chişinău, de la începutul anului curent pe teritoriul municipiului au avut loc 270 de accidente în care au decedat nouă persoane, iar 331 au fost traumatizate.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!