ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepreşedintele Parlamentului Liliana Palihovici şi-a depus mandatul

11:09 | 29.04.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Vicepreşedintele Parlamentului Liliana Palihovici şi-a depus în seara zilei de ieri, 28 aprilie, mandatul de deputat şi a spus că se va dedica exclusiv familiei, informează MOLDPRES.

Palihovici a anunţat că pleacă şi din Partidul Liberal Democrat din Moldova, pe lista căruia a ajuns în Parlament, deoarece simte că nu mai poate face “ceea pentru ce au votat-o alegătorii”. Fostul vicespeaker a adresat un mesaj colegilor din Legislativ în care a precizat că moldovenii sînt sătui de demagogie şi politică şi îşi doresc acţiuni concrete. “Democrația a picat testul. Sper că după ce voi coborî de la această tribună, să existe oameni care să se întrebe ce se întîmplă în această țară”, a opinat Palihovici. 

Mandatul deţinut  de Liliana Palihovici ar putea fi preluat de fostul deputat Nicolae Olaru.

Tot ieri, liberal-democratul Iurie Chiorescu a anunţat că aderă la Partidul Democrat, astfel fracţiunea PLDM rămînînd doar cu şase din cei 23 de deputaţi aleşi iniţial.

Liliana Palihovici s-a născut la 26 noiembrie 1971, în satul  Horodişte, raionul Călăraşi. În anul 2007 a fost aleasă vicepreşedinte PLDM, iar din 2010 este deputat  şi vicepreşedinte al Legislativului. 

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

img17003221

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!