ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 2 mai 2017

08:26 | 02.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, convoacă şedinţa serviciilor şi direcţiilor municipale.

Ora 08.30, sala de şedinţe din cadrul Primăriei Chişinău.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc Conferința științifică consacrată omagierii a 80 de ani de la naștere a lui Ion Vatamanu, poet, publicist, traducător, savant, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova.

Ora 14.00, Sala 408 a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 1, et. IV.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate.

Ora 11.00, sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Expert Forum și Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer organizează conferința „Consolidarea Statului de Drept într-un spațiu al schimbării”.

Ora 17.00, Universitatea de Stat din Moldova, blocul 2, sala de conferințe 119.

***

Va avea loc o conferință de presă privind proiectul socio-cultural #LumineazăCircul.

Ora 12.00, Circul din Chișinău.

***

Mișcarea Populara Antimafie invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Liberalii au furat... perspectiva europeană”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Centrul de Medicină Chineză din Chișinău în colaborare cu Institutul CONFUCIUS ULIM organizează un eveniment dedicat medicinei tradiționale a Țării Marelui Zid, ”exportată” în R. Moldova. 

Ora 12.30, holul și scuarul ULIM.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!