ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ronaldo a realizat un hat-trick în meciul Real – Atletico

10:23 | 03.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Real Madrid a învins-o, ieri seară, pe Atletico Madrid în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal, iar Ronaldo este autorul golurilor marcate, relatează MOLDPRES.

El s-a remarcat în minutele 10, 73 și 86. Primele două goluri le-a marcat cu capul.

Echipele de start: Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Isco, Benzema, Ronaldo.

Atletico Madrid: Oblak - Savić, Lucas, Godín, Filipe Luís - Gabi, Saúl Ñíguez, Koke, Carrasco - Griezmann, Gameiro. 

Gruparea lui Diego Simeone nu a avut nici o ocazie notabilă în cea de-a doua repriză, iar lipsa lui Juanfran din apărare a lăsat semne vizibile asupra echipei.

Formaţia lui Zidane va merge săptămîna viitoare, 10 mai, cu un avantaj de trei goluri pe Vicente Calderon. 

Tripla lui Cristiano Ronaldo face ca returul de pe Vicente Calderon să fie mult mai accesibil pentru ”galactici”. Atletico Madrid a fost absentă ieri seară pe teren, în special în repriza a doua, în care jucătorii lui Simeone nu au avut nicio ocazie notabilă.

Ronaldo îl depăşeşte pe Di Sefano şi devine jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în semifinalele Ligii Campionilor cu cele 103 reușite.

Astăzi se va desfășura a doua semifinală în care se vor întîlni Juventus (Italia) și AS Monaco (Franța).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17003276

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!