ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Denis Balaur s-a clasat pe locul șapte la Europenele de lupte libere

11:06 | 03.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Luptătorul de stil liber Denis Balaur (86 kg) s-a situat ieri pe locul șapte printre cei 18 concurenți la Campionatul European, care se desfășoară la Novi Sad (Serbia), comunică MOLDPRES.

Denis Balaur este originar din Călărași, elev al antrenorului emerit Constantin Cobîlean. Anul acesta a obținut în premieră titlul de campion național și a debutat la Campionatul European. Coechipierul său Alexandru Chirtoacă (57 kg) a ocupat locul 11.

Astăzi se vor încadra în concurs Maxim Perpelița (65 kg), Nicolae Ceban (97 kg) și Iulia Leorda (53 kg).

Din lotul național de lupte libere mai fac parte Andrei Perpelița (61 kg), Mihail Sava (70 kg), Evgheni Nedealco (74 kg) și Andrei Romanov (125 kg).

În turneul de lupte greco-romane vor concura Donior Islamov (59 kg), Valentin Petic (66 kg), Valeriu Todercan (71 kg) și Daniel Cataraga (75 kg). Valentin Petic este cel mai tînăr membru al lotului național. Are doar 18 ani.

La lupte feminine vor participa Mariana Cherdivară-Eșanu (58 kg) și Svetlana Saenko (75 kg).

Mihail Sava este premiant la Mondiale. Nicole Ceban, Andrei Perpelița și Donior Islamov sînt medaliați la Europene. Campionatul se va încheia pe 7 mai.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17003289

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!