ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorul de stil greco-roman Donior Islamov a evoluat modest la Europene

10:25 | 07.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 mai /MOLDPRES/. Premiantul Campionatului European Donior Islamov (59 kg) a avut ieri la actuala ediție a Europenelor, care se desfășoară la Novi Sad (Serbia), o evoluție modestă, situîndu-se pe locul 16, relatează MOLDPRES.

El a părăsit competiția după ce i-a cedat clar (0-9) în primul meci disputat lui Mingiyan Semionov (Federația Rusă), care a devenit medaliat cu bronz.

Coechipierul Valentin Petic (66 kg) s-a clasat pe locul 22.

Astăzi vor concura Valeriu Todercan (71 kg) și Daniel Cataraga (75 kg).

Anterior Mariana Cherdivară-Eșanu (58 kg) a cucerit medalia de argint în turneul de lupte libere din cadrul Campionatului European, iar Andrei Perpelița (61 kg) și Svetlana Saenko (75 kg) au devenit medaliați cu bronz.

Cel mai bun luptător moldovean de stil greco-roman este Serghei Mureico, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!