ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dacia a urcat pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal

09:55 | 08.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Echipa Dacia Chișinău a acces ieri pe prima treaptă a clasamentului campionatului național de fotbal după meciurile antepenultimei etape, relatează MOLDPRES.

Aceasta totalizează, ca și Sheriff Tiraspol, 63 de puncte, dar are un golaveraj mai bun. Locurile trei și patru sînt împărțite de Zaria Bălți și Milsami Orhei, care au acumulat cîte 62 de puncte.

Ascensiunea Daciei în fruntea plutonului fruntaș a devenit posibilă în urma rezultatelor înregistrate în etapa a 31-a. Echipa a învins cu scorul 1-0 formația Speranța Nisporeni. Zaria a încheiat la egalitate, 1-1, partida disputată cu Saxan Ceadîr-Lunga, iar liderul Sheriff a înregistrat un scor alb (0-0) cu concitadina Dinamo-Auto Tiraspol.

Într-un alt meci, Petrocub Hîncești a terminat nedecis (1-1) cu Zimbru Chișinău. Pentru astăzi este programată partida FC Ungheni – Milsami Orhei.

Pînă la încheierea campionatului au mai rămas două etape.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003433

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!