ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 50 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării participă la Expo-tîrgul „Primăvara la Bălţi”

17:48 | 12.05.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. În preajma Hramului oraşului, la Bălţi, a fost inaugurat astăzi Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi”, care se va desfăşura pînă pe 14 mai. Ajuns la cea de-a  ediţia a X-a, evenimentul are loc sub patronajul Primăriei municipiului şi este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, informează MOLDPRES. 

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi CCI, la ediţia din acest an şi-au expus produsele peste 50 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Sîngerei, Glodeni, Nisporeni, oraşele Ialoveni, Ungheni, Taraclia, Cricova, Anenii Noi, Ceadîr-Lunga şi Comrat. 

“Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” demonstrează realizările întreprinderilor autohtone, participante şi dorinţa acestora de a reveni în municipiul Bălţi, care reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea noilor parteneri de afaceri etc., a menţionat sursa citată. 

Galina Codiţa a mai precizat că actualul eveniment are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri, precum și consolidarea  unui dialog public–privat viabil. 

Ediţia curentă este completată cu program de afaceri, care include ateliere de lucru, prezentări de firme, degustări de produse,  întrevederi bilaterale între agenţii economici ş.a. 

(Reporter A. Mardare, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!