ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria și Sheriff vor juca în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal

11:57 | 17.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Echipele Zaria Bălți și Sheriff Tiraspol s-au calificat ieri seară în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal, relatează MOLDPRES.

Zaria a promovat în actul decisiv al competiției după ce a învins-o, pe teren propriu, cu scorul 1-0, în timpul suplimentar, pe Zimbru Chișinău cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Suvorov în minutul 115 de joc. ”Am creat, ca și Zimbru, destule faze de gol, dar am înscris doar o dată. Ne gîndim acum deja cum să o învingem pe Milsami în ultimul meci de campionat”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației Zaria, Vlad Goian. ”Am cedat unei echipe cu jucători mai experimentați. Regret că nu am reușit să învingem în ziua cînd Zimbru a marcat 70 de ani de la fondare”, a spus antrenorul echipei Zimbru, Ștefam Stoica.

În cealaltă semifinală, Sheriff a trecut cu dificultate de Petrocub Hîncești, pe terenul acesteia, doar după executarea loviturilor de departajare, cu scorul 6-5. În timpul regulamentar și cel suplimentar a fost consemnat scorul 1-1. Caluger a marcat pentru gazde în minutul 11, iar Savic a egalat în minutul 39.

Finala este programată pentru 25 mai la stadionul ”Zimbru”.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img17003662

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!