ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Gruparea Stat Islamic a revendicat atentatul terorist din Manchester

10:30 | 23.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 23 mai /MOLDPRES/.Gruparea Stat Islamic a revendicat în urmă cu puțin timp atentatul terorist din Manchester, spunînd că acesta reprezintă „doar începutul” atacurilor grupării islamiste, scrie stiripesurse.ro, citat de MOLDPRES.

Într-un clip video postat pe internet, membrii grupării spun că acesta este doar unul dintre atacurile teroriste care vor continua.

„În numele tuturor, în numele celui Atotputernic. Acesta este doar începutul. Leii Statului Islamic ai Irakului şi al-Sham vor continua să atace cruciaţii. Trăiască Allah! Trăiască Allah!”, se arată în mesajul grupării.

Cel puțin 19 morţi şi 59 de răniţi s-au înregistrat în explozia de luni seară de la arena de concerte din Manchester. Un atentator sinucigaş a detonat o încărcătură explozivă atunci cînd lumea ieşea de la concertul artistei Ariana Grande.

 

 

/Editor M.Cucu/

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!