ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Merkel a promis să lupte împotriva terorismului alături de Marea Britanie, după atacul din Manchester

11:50 | 23.05.2017 Categorie: Externe

Berlin, 23 mai /MOLDPRES/.Cancelarul german Angela Merkel și-a exprimat șocul și tristețea marți după atentatul sinucigaș comis luni la finalul unui concert, în Manchester, soldat cu cel puțin 22 de morți, și a promis să lupte împotriva oamenilor care comit asemenea fapte de neconceput, relatează Reuters, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

''Acest probabil atac terorist nu va face decît să întărească determinarea noastră de a coopera cu prietenii noștri britanici împotriva celor care plănuiesc și comit astfel de acte inumane'', a afirmat cancelarul german. ''Vreau să asigur poporul britanic: Germania este alături de voi'', a adăugat ea.

Bilanțul victimelor atentatului comis luni seară la Manchester a crescut la 22 de morți și 59 de răniți, a anunțat marți dimineață șeful poliției din Manchester, Ian Hopkins, într-o conferință de presă, potrivit BBC News.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003846

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!