ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de volei masculin va participa la Mondiale

12:11 | 23.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Lotul național de volei masculin va concura cu începere de astăzi la turneul preliminar, grupa B, din cadrul Campionatului Mondial, care se va desfășura în Olanda, relatează MOLDPRES. 

În primul meci programat voleibaliștii moldoveni se vor întîlni în seara zilei cu selecționata Greciei. Calendarul competițional pentru ei este în continuare următorul: pe 24 mai vor juca cu reprezentativa Olandei, la 25 mai – cu echipa Slovaciei, la 27 mai – cu lotul Luxemburgului, la 28 mai – cu formația Austriei. ”Obiectivul trasat este să ne situăm pe locul trei”, a declarat în ajunul deplasării antrenorul echipei naționale, Artur Romașcan. 

Din lotul care s-a deplasat la turneu fac parte următorii jucători: Pavel Cimil, Alexandru Șceglov, Mihail Voleanschi, Maxim Cojocaru, Igor Didorciuc, Vladimir Stelmah, Marin Lescov, Pavel Mocanu, Serghei Predius, Vasile Talpă, Roman Dudicov, Iurie Panțîr, Dumitru Bahov. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!