ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești l-a primit pe viceministrul lituanian de Externe

11:48 | 25.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mai /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene l-a primit astăzi pe viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Lituania, Darius Skusevičius, în contextul desfășurării la Chișinău a consultărilor politice interministeriale moldo-lituaniene, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Discuția dintre cei doi oficiali s-a axat pe aspecte privind cooperarea dintre Republica Moldova şi Republica Lituania, fiind exprimat interesul reciproc pentru consolidarea pe mai departe a dialogului politic bilateral la diferite niveluri. 

Interlocutorii s-au referit, de asemenea, la calendarul evenimentelor bilaterale pentru acest an, în contextul aniversării a 25 de ani de relaţii diplomatice bilaterale, la 10 iulie curent. 

Consultările politice moldo-lituaniene, la nivel de viceminiştri de Externe, se vor desfășura pe parcursul zilei de astăzi şi vizează colaborarea bilaterală, cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale, ultimele evoluţii în dosarul transnistrean, summit-ul Parteneriatului Estic, ş.a.

img17003925

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!