ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

British Airways a suferit o întrerupere a sistemului său informatic

14:28 | 27.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 27 mai. /MOLDPRES/. British Airways a anunțat sîmbătă că a suferit 'o întrerupere globală a sistemului', în contextul apariției unor informații conform cărora pasagerii companiei aeriene se confruntă cu un haos în programul de zboruri, relatează AGERPRES și MOLDPRES cu referire la DPA.

"Ne confruntăm cu o întrerupere globală a sistemului", a scris compania pe Twitter ca răspuns la un comentariu al unui pasager nemulțumit. A fost doar unul dintre numeroasele răspunsuri transmise sîmbătă de British Airways ca reacție la plîngeri venite din partea clienților.

"Ne cerem scuze pentru întreruperea sistemelor informatice. Lucrăm pentru a rezolva problema cît mai repede posibil", a mai scris compania pe Twitter.

Compania nu a oferit nicio explicație pentru această problemă, deși unele media britanice au început să spună că ar fi vorba de un atac cibernetic.

(Editor L. Alcază)

img17003993

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!