ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moțiunea simplă asupra politicii externe realizate și promovate de MAEIE a fost respinsă

16:20 | 22.06.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Moțiunea simplă asupra politicii externe realizate și promovate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost respinsă astăzi de către deputaţi, informează MOLDPRES.

Moţiunea nu a fost supusă discuţiilor în Legislativ deoarece deputaţii din fracţiunile PD, PL, PPE şi PLDM au părăsit sala de şedinţe. Documentul a fost declarat respins prin lipsă de cvorum.

“Au existat precedente, din acest motiv propun colegilor să nu punem în discuţie moţiunea şi să părăsim sala de şedinţe”, a opinat deputatul PD Marian Lupu.

Moțiunea simplă asupra politicii externe realizate și promovate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost iniţiată de către deputații socialişti după ce autorităţile de la Chişinău au declarat persona non-grata cinci diplomaţi ruşi.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img17004787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!