ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 23 iunie 2017

08:33 | 23.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 14.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, şi Bridget Brink, Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, vor prezida o şedinţă dedicată relansării Dialogului Strategic Republica Moldova – Statele Unite ale Americii. 

La ora 11.30, cei doi oficiali vor susţine o declaraţie de presă comună, la sediul MAEIE, str. 31 August, nr. 80.

***

Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chișinău invită reprezentanții mass-media la un flash mob dedicat anunțării Campaniei ”Artă contra violență”.

Ora 12.00, Scuarul Catedralei ”Nașterea Domnului”.

***

Presa este invitată la o masă rotundă cu participarea autorităților naţionale, societății civile, sectorului privat și partenerilor de dezvoltare pentru a iniția dialogul național cu privire la implementarea Acordului de la Paris privind combaterea efectelor schimbărilor climatice.

Ora 09.30, str. Sfatul Ţării 29, Le Roi Business Centru, et. 2, sala de şedinţe.

***

Agenția Democrației Locale Moldova, în colaborare cu Asociația Europeană pentru Democrație Locală – ALDA, National Endowment for Democracy, organizează masa rotundă cu genericul „Implicarea societății civile în procesul decizional la nivel local”.

Ora 09.30, sala de ședințe a primăriei orașului Cimișlia.

***

Mass-media este invitată la un tur de presă în cîteva din cele 23 de localităţi care realizează proiecte locale finanţate de băştinaşi. Este vorba de satele Selemet și Gura Galbenei (Cimişlia), comuna Cărpineni și s. Ciuciuleni (Hînceşti).

Ora 09.00, Hotelul „Codru”.

***

Va avea loc premierea tinerilor care au identificat o idee de afaceri și care a fost apreciată de către un juriu profesionist, în urma participării lor la un modul organizat de către  Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri (ANTiM) cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului.

Ora 10.00, sala de conferințe a Hotelului Jolly Alon.

***

Asociaţia republicană obştească „Protecţia Consumatorului” invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Se va desfășura următoarea probă sportivă din cadrul Olimpiadei APSM – jocul de dame.  

Ora 14.00, Clubul republican de şah şi joc de dame, str. A. Şciusev, 111.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!