ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenţi economici din diferite regiuni ale ţării participă la expo-tîrgul de vară de la Bălţi

17:24 | 23.06.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. La Bălţi a fost deschis astăzi expo-tîrgul universal de vară, care se va desfăşura pînă pe data de 25 iunie. Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi Primăria municipiul Bălţi, informează MOLDPRES.

Potrivit Galinei Codiţa, director al filialei Bălţi a CCI, la tîrg şi-au expus produsele 32 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Sîngerei, Rîşcani, Făleşti, oraşele Anenii Noi, Floreşti, Nisporeni, Soroca, Comrat şi Ungheni, care vor propune vizitatorilor un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone de înaltă calitate şi la preţuri accesibile.

Sursa citată a mai precizat că expo-tîrgul universal de vară are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Pe parcursul celor trei zile, evenimentul va fi completat cu un program de afaceri, care include prezentări de firme, degustări de produse, dialoguri bilaterale ş.a.

(Reporter A. Mardare, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!