ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de sîmbătă, 24 iunie 2017

09:08 | 24.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

58 de absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun”, printre care 11 fete, vor primi diplomele de licenţă şi gradul primar de „locotenent”.

Ora 10.00, scuarul Catedralei Mitropolitane “Naşterea Domnului”.

***

Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chișinău invită la un concert cu genericul „Păstrați iubirea! Protejați familia de violență”, în cadrul campaniei ”Artă contra violență”.

Ora 18.00, scuarul Catedralei din centrul Chișinăului.

***

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion, profesioniști din domeniu și cei care aspiră de a deveni un specialist competent în design vestimentar să participe la evenimentul „Students Fashion Show – 2017”.

Ora 16.00, Centrul Tekwill, str. Studenților, 9/19.

***

Compania americană Mixbook în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC organizează în premieră în Republica Moldova concursul dedicat programatorilor Coding Challenge.

Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill, str. Studenților, 9/19.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!