ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania Air Moldova va deschide o nouă cursă aeriană

10:55 | 24.06.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Compania aeriană Air Moldova va lansa o nouă cursă: Chișinău – Geneva, începînd cu data de 15 decembrie 2017, informează MOLDPRES.

Potrivit companiei, biletele pentru cursa Chișinău-Geneva vor fi disponibile pentru vînzare din 26 iunie la preţuri pornind de la 79 euro pe sens, cu toate taxele incluse. Zborurile spre oraşul elveţian Geneva vor avea loc de două ori pe săptămînă, în zilele de luni şi vineri, conform următorului orar: decolarea din Chișinău la ora 13:00 şi aterizarea în Geneva la ora 14:45 şi decolarea din Geneva la 15:40 şi aterizarea în Chișinău la 19:10.

În prezent compania Air Moldova operează zboruri directe spre 28 destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cele 5 curse sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat, Corfu şi Zakynthos.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!