ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidații la oficierea meciurilor în Divizia Națională s-au reunit la Vadul lui Vodă

17:24 | 27.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. 45 de candidați la deservirea meciurilor de fotbal din campionatul Diviziei Naționale, ediția 2017, s-au reunit cu începere de ieri la Vadul lui Vodă, relatează MOLDPRES.

Ei se vor afla aici pînă pe 30 iunie. Cantonamentul este organizat de Comitetul de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), care vrea să examineze pregătirea fizică și teoretică a arbitrilor. Doar cei care vor susține cu succes testele, vor fi admiși să oficieze meciurile organizate sub egida FMF.

La eveniment participă și Vitor Manuel Melo Pereira, instructor FIFA. Oficialul portughez prezintă mai multe informații despre ultimele modificări făcute de International Football Association Board (IFAB) în regulile jocului de fotbal.

Comitetul de Arbitri este reprezentat de către președintele Oleg Berladean, vicepreședintele Vladimir Antonov, membrii Comitetului Victor Stînă, Tudor Zaharii, Vlad Țurcan, secretarul Olga Tanscaia, instructorii Valeriu Guțu, Natan Bartfeld, Iurie Smedu, Anatol Cojocari.

Săptămîna trecută stagiuni de pregătire au efectuat arbitrii-candidați la deservirea meciurilor în Diviziile „A” și „B”, inclusive arbitrii-femei.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17004944

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!