ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă un membru al echipei naționale de fotbal a optat pentru Sheriff Tiraspol

17:28 | 05.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Încă un component al echipei naționale de fotbal, fundașul Veaceslav Posmac a decis să evolueze la Sheriff Tiraspol, relatează MOLDPRES. 

El a făcut această alegere după ce s-a aflat șapte ani la Dacia Chișinău, unde a devenit liber de contract la încheierea sezonului. Patronul clubului chișinăuian, Adlan Șișhanov a criticat dur astăzi în presă hotărîrea jucătorului. Veaceslav Posmac nu a replicat deocamdată. 

Anterior la Sheriff a plecat fostul căpitan al echipei Zimbru, fundașul Gheorghe Anton, membru al echipei naționale. El a  semnat cu Sheriff un contract pe un termen de doi ani. Alte detalii ale acordului nu au fost făcute publice. Gheorghe Anton este al șaptelea jucător de la Zimbru care în ultimii ani a decis să evolueze la Sheriff. 

La campioana țării va juca în continuare și fundașul Gheorghe Racu de la Milsami Orhei, care de asemenea este component al selecționatei Republicii Moldova. Fostul căpitan al formației orheiene a semnat cu Sheriff un contract pe doi ani și jumătate. 

Pe de altă parte, cel mai în formă atacant al echipei naţionale din ultima perioadă, Radu Gînsari, a plecat de la Sheriff după ce i-a expirat contractul. El a semnat cu clubul Hapoel Haifa din Israel. 

Sheriff Tirapsol a devenit anul trecut campioană națională și posesoare a Cupei Moldovei. Ea domină campionatul național în ultimii ani. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005214

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!