ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a învins în primul meci la turneul din Germania

16:40 | 11.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a învins în primul meci disputat la turneul internațional din seria Challenger, care se desfășoară la Braunschweig (Germania), relatează MOLDPRES.

El l-a întrecut în primul tur în trei seturi (4-6, 6-4, 7-5) pe reprezentantul gazdelor, Daniel Altmaier, situat pe locul 209 mondial. Jucătorul moldovean ocupă locul 108 în clasamentul ATP. Partida a durat 2 ore și 26 de minute.

Turneul se joacă pe zgură.

Radu Albot a venit la turneul din Germania după ce a cedat în turul doi la Wimbledon. El este cel mai bun tenisman moldovean, căruia îi aparțin o serie de recorduri stabilite, în premieră, în sportul moldovenesc. A cîștigat în cariera sa 14 turnee din seria Futures și 3 din cea Challenger (la Furth, Fergana și Poznan).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005408

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!