ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 13 iulie 2017

08:03 | 13.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Transparency International – Moldova şi Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale "Viitorul" invită reprezentanţii mass-media la o conferinţa de presă la care vor fi prezentate rezultatele raportului preliminar privind monitorizarea evoluţiilor în sectorul financiar-bancar din R. Moldova în perioada decembrie 2016 - mai 2017.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Ministerul Tineretului și Sportului, Institutul Cultural Român la Chișinău ”Mihai Eminescu” și Ministerul Culturii invită la evenimentul muzical al verii – Turneul naţional „La La Play” #discoveringLipatti, susţinut de membrii Moldovan National Youth Orchestra.

Ora 15.00, localitatea Ciuciulea, Glodeni.

***

Uniunea Pensionarilor din R. Moldova invită la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la situaţia pensionarilor din Republica Moldova şi soluţiile pe care le propune Uniunea”. 

Ora 12.00, Agenţia IPN.

***

Preşedintele adăpostului de animale AOVA,  Galina Cighir, organizează o conferinţă de presă cu tema: ”Abordarea subiectului privind animalele fără adăpost".

Ora 10.00, Agenția INFOTAG.

***

La Librăria din Centru din Chișinău va fi lansat volumul ”Limba de hîrtie” de Tamara Cărăuș, apărut la Editura Cartier.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 126. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Membrii Grupului de prietenie parlamentară Republica Turcia–Republica Moldova se află în vizită la Chișinău, în perioada 11-14 iulie.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!