ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff a învins FK Kukesi în primul meci

09:51 | 13.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Formația Sheriff Tiraspol a cîștigat ieri, pe teren propriu, meciul tur din manșa a doua de calificare a Ligii Campionilor la fotbal cu scorul 1-0 disputa cu FK Kukesi (Albania), relatează MOLDPRES. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Badibanga în minutul 79 din lovitură de la 11 metri. 

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Miculic, Jardan (Badibanga,70), Racu, De Nooyer (Bordian, 94), Mugosa (Damașcan, 83), Cristiano Da Silva, Anton, Bayala, Brezovec, Susic, Posmac. 

La conferința de presă de la finele întîlnirii antrenorul echipei moldovene Roberto Bordin a mulțumit jucătorilor săi pentru prestație, sîrguință. ”Toți s-au străduit să învingă, au depus eforturi considerabile în acest sens. Scorul putea fi mai mare. Am creat destule faze periculoase la poarta adversă, dar nu le-am materializat în goluri. Trebuie să jucăm în aceeași manieră și în partida retur”, a spus tehnicianul. 

Antrenorul formației FK Kukesi, Ernest Geka a declarat  că scorul înregistrat a fost determinat de penaltiul acordat gazdelor. ”Scorul ar fi fost altul dacă nu se dicta penaltiul. Echipa mea are caracter și va demonstra acest lucru în partida retur”, a spus el. 

Meciul retur este programat peste o săptămînă.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005456

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!