ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tinerii suspectaţi că ar fi omorît doi ciobani din Orhei vor compărea pe banca acuzaților

10:55 | 13.07.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Tinerii suspectaţi că ar fi omorît doi ciobani de la o stînă din Orhei, în noaptea de revelion, vor compărea pe banca acuzaților, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a anunțat astăzi că procurorii au finalizat urmărirea penală și au transmis cauza penală în instanța de judecată.

Cei doi suspecți au vîrstele de 20 şi 21 de ani, și sînt originari din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Bănuiții erau și ei ciobani la o stînă din apropiere. În timpul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Cazul a avut loc în noaptea de revelion dintre anii 2016 – 2017. Suspecții, fiind în stare de ebrietate alcoolică, au lovit victimele cu un ciocan, astfel că în urma leziunilor grave cei doi au decedat pe loc. Bănuiții au declarat că motivul omorului ar fi fost o ceartă iscată spontan, în timp ce consumau băuturi alcoolice.

Suspecții sînt cercetaţi în stare de arest preventiv. Dacă vor fi găsiți vinovaţi, aceștia riscă pînă la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!