ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria va juca cu Apollon fără patru fotbaliști de bază

12:59 | 13.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Zaria Bălți va juca astăzi în deplasare cu formația cipriotă Apollon Limassol în meciul tur din manșa a doua preliminară a Ligii Europa fără patru jucători din componența de bază, relatează MOLDPRES. 

Căpitanul ei, Alexandru Onica, fundașul Oleg Ermac și mijlocașul Alexandru Grosu sînt accidentați, iar apărătorul Andrei Novicov n-are drept de joc din cauza cartonașului roșu primit în meciul cu FK Sarajevo (Bosnia-Herțegovina) în etapa precedentă a Ligii Europa. 

Președintele clubului, Andrian Bogdan a fost însă optimist în cadrul conferinței de presă desfășurată în ajunul partidei. ”La Apollon evoluează jucători brazilieni. Staff-ul nostru tehnic a studiat detailat stilul de joc al partenerei de întrecere. Sperăm să avem o prestație bună și să revenim în țară cu un rezultat pozitiv”, a spus oficialul. 

Referitor la faptul că fotbaliștii ciprioți vor fi susținuți frenetic, potrivit gazdelor, de circa 5 mii de spectatori el a declarat că acest lucru nu constituie o problemă pentru Zaria. ”La meciul din deplasare cu FK Sarajevo în tribune s-au aflat circa 15 mii de spectatori. Ei sînt considerați printre cei mai activi fani în Europa și au împins mereu echipa preferată în atac. Noi însă am rezistat și am învins”, a precizat Andrian Bogdan. 

Apollon este triplă campioană națională, posesoare a nouă Cupe ale Ciprului.

Meciul va începe la ora 20.00. Partida retur va avea loc pe 20 iulie la stadionul ”Zimbru” din capitală. Prețul biletelor de intrare variază între 40 și 100 de lei. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005464

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!