ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip va participa la inaugurarea punctului moldo-ucrainean de trecere a frontierei „Cuciurgan-Pervomaisc”

12:35 | 16.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip va participa luni, 17 iulie a.c., împreună cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, la inaugurarea punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de stat „Cuciurgan-Pervomaisc”, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Executivului. 

Acţiunea se înscrie în contextul realizării înţelegerilor convenite între Republica Moldova şi Ucraina şi, în particular, a Acordului interguvernamental privind organizarea controlului în comun şi a Protocolului interdepartamental semnat de cele două state.

Proiectul este implementat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul politicii de vecinătate, vizînd modernizarea managementului integrat al frontierelor şi are la bază standardele şi cele mai bune practici europene.
 

img17005527

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!