ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 17 iulie 2017

08:29 | 17.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Prim-ministrul Pavel Filip va participa împreună cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, la inaugurarea oficială a punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei „Cuciurgan-Pervomaisc”.

Ora 14.00.

***

Banca Națională a Moldovei (BNM) va primi în vizită copii, însoțiți de părinți, care vor avea prilejul să afle despre instrumentele de plată inovative, să vadă sala de expoziții a BNM și o prezentare practică despre elementele de siguranță ale monedei naționale.

Vizitele sunt programate la orele 10.00, 11.00, 14.00, 15.00 și 16.00.

***

Primăria municipiului Chişinău va organiza o sesiune explicativă pentru potențialii aplicanți la mecanismul bugetării civile.

Ora 17.30, Sala de Şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

ONG „Patria mea e Moldova” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Nu alianţei PDM-PSRM. Nu schimbării sistemului electoral”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O misiune a Fondului Monetar Internațional, condusă de Ben Kelmanson, efectuează, în perioada 17-21 iulie, o vizită de lucru la Chișinău. Scopul vizitei este informarea cu privire la situația macroeconomică și discutarea politicii bugetar-fiscale, politicii monetare și altor politici relevante, în anticiparea celei de-a doua evaluări a programului, preconizate pentru toamna anului curent.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!