ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea de toamnă 2017 a Parlamentului va începe pe 4 septembrie

15:05 | 17.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Sesiunea de toamnă 2017 a Parlamentului va începe pe data de 4 septembrie. Președintele Parlamentului Andrian Candu a semnat o dispoziție în acest sens, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.

Începînd cu data de 4 septembrie, deputații vor reveni la activitatea lor în comisii, fracțiuni, precum și în teritoriu cu cetățenii. 

Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de toamnă va avea loc la propunerea Biroului permanent, după pregătirea proiectului ordinii de zi. 

Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfîrșitul lunii decembrie.

img17005546

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!