ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 18 iulie 2017

19:12 | 17.07.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Consiliul municipal Chişinău se va întruni în şedinţă.

Ora 10.00.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la dezbaterile publice pe marginea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Codului Muncii al RM nr. 154 –XV din 28 martie 2003.

Ora 11.00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Un grup de partide extraparlamentare invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Poziţia comună vizavi de modificarea sistemului electoral, propuneri, concluzii după dezbaterile de la Parlament”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Casa de cultură de la Molovata, care a fost renovată în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanțat de UE și implementat de PNUD Moldova, va găzdui concertul Orchestrei Naționale de Tineret, organizat în comun cu muzicieni din stînga Nistrului. Evenimentul face parte din turneul La, La Play.

Ora 18.00, Casa de Cultură, satul Molovata, raionul Dubăsari.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O misiune a Fondului Monetar Internațional, condusă de Ben Kelmanson, efectuează, în perioada 17-21 iulie, o vizită de lucru la Chișinău. Scopul vizitei este informarea cu privire la situația macroeconomică și discutarea politicii bugetar-fiscale, politicii monetare și altor politici relevante, în anticiparea celei de-a doua evaluări a programului, preconizate pentru toamna anului curent.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!