ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tînărul care a evadat din Penitenciarul nr. 10 Goian a fost reţinut

10:35 | 18.07.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. Deținutul din Penitenciarul nr. 10 Goian, care a evadat în seara zilei de 16 iulie, a fost reţinut de oamenii legii, comunică MOLDPRES.

Ofiţerul de presă al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, Ana Botez, a specificat pentru agenție că tînărul, în vîrstă de 23 de ani, a fost reținut aseară, în timp ce se deplasa într-un taximetru în direcția satului natal Varnița, raionul Anenii Noi.

Tînărul se afla în închisoare de aproape un an şi era condamnat la doi ani privațiune de libertate pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, săvîrşită în stare de ebrietate.

Conform sursei citate, materialele acumulate de angajaţii DIP au fost transmise procuraturii. Pentru evadare, tînărul riscă cel puţin doi ani de închisoare.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!