ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Germaniei

13:29 | 19.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a primit-o astăzi pe Ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Ulrike Knotz, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în ţara noastră, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Şeful diplomației de la Chişinău i-a mulţumit ambasadorului Ulrike Knotz pentru contribuția substanțială adusă la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-germane pe durata mandatului său.

De asemenea, oficialul moldovean a exprimat apreciere Guvernului Germaniei pentru asistenţa de dezvoltare oferită ţării noastre, reiterînd importanța acestui sprijin în procesul transformărilor democratice, economice şi sociale din Republica Moldova.

La rîndul său, ambasadorul german a exprimat  convingerea că relațiile de cooperare moldo-germane vor continua să se aprofundeze, Guvernul său sprijinind ferm implementarea agendei de reforme în țara noastră.

img17005606

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!