ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cuantumul salariului mediu pe economie pentru anul 2017 a fost majorat

16:12 | 19.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi o nouă mărime a salariului mediu lunar pe economie pentru anul 2017. Cuantumul a fost stabilit de 5600 de lei, în creștere cu 300 de lei față de cel aprobat la finele anului trecut, relatează MOLDPRES cu referire la  Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Modificările au fost făcute în conformitate cu prognoza actualizată a indicatorilor macroeconomici pentru perioada 2018-2020, elaborată în luna februarie curent. 

Cuantumul prognozat al salariului mediu pe economie va fi aplicat la determinarea bazei de calcul a indemnizațiilor de asigurări sociale și la reexaminarea anuală a salariilor lunare ale cadrelor didactice.

img17005621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!