ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff s-a calificat în etapa următoare a Ligii Campionilor la fotbal

09:08 | 20.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a promovat ieri seară în manșa a treia preliminară a Ligii Campionilor la fotbal, relatează MOLDPRES. 

Sheriff a cedat cu 1-2, în meciul retur din deplasare, formației albaneze FK Kukesi, scorul general devenind 2-2 după victoria tiraspolenilor din partida tur și, conform regulamentului, golul marcat în deplasare a înclinat balanța în favoarea lor. 

Gazdele au condus cu 2-0 în partida retur după reușitele lui Emini în minutul 35 și Pejic (46). Bayala a redus din handicap în minutul 57. 

În minutul 81, Pejic a ratat din lovitură de la 11 metri. Sheriff a jucat în inferioritate numerică după eliminarea din teren în minutul 79 a lui De Neuer. 

Sheriff a evoluat în următoarea componență: Miculic, Racu, De Neuer, Mugosa (Oliveira, 88), Da Silva, Anton, Bayala (Jardan, 93), Brezovec, Badibanga (Bordian, 82), Susic și Posmac.

La meci au asistat aproximativ patru mii de spectatori. 

Următoarea adversară a campioanei moldovene va fi formația azeră Qarabag. Partidele sînt programate pentru 25-26 iulie și 1-2 august. Sheriff va juca meciul tur în deplasare. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17005631

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!