ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O nouă ședința a Comisiei Unificate de Control a avut loc la Bender

14:26 | 21.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Delegaţia Republicii Moldova a prezidat ședința Comisiei Unificate de Control (CUC) desfășurată în or. Bender, pe 20 iulie, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Conform agendei de lucru, în baza demersului Ambasadorului Federaţiei Ruse în Republica Moldova Farit Muhametşin, difuzat în plenul şedinţei din 29 iunie curent, Comisia a examinat unele subiecte, printre care: confirmarea în funcția de expert cu statut permanent din partea delegației transnistrene pe Victor Ganenco, responsabil de domeniul securităţii, care îl va înlocui pe omologul său Maxim Kraveț.

Ulterior, a fost audiat și aprobat raportul săptămînal privind situația din Zona de Securitate, care a fost descrisă ca fiind stabilă.

De asemenea, reprezentanţii Comandamentului Militar Întrunit au informat despre pregătirea unei informaţii pentru Ziarul „Миротворец”, consacrate celor 25 de ani de la lansarea operaţiunii de pacificare în regiunea transnistreană a Republicii Moldova în conformitate cu prevederile Acordului din 21 iulie 1992.

Următoarea şedinţă a CUC va avea loc pe 27 iulie.

img17005686

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!