ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serghei Railean a cîştigăt concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Servicii Publice

17:50 | 21.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. La Guvern s-a desfăşurat astăzi interviul pentru selectarea directorului Agenţiei Servicii Publice. Concursul a fost cîştigat de Serghei Railean, care începînd cu anul 2011 pînă în prezent, a deţinut funcţia de director general al Întreprinderii de Stat "Centrul Resurselor Informaţionale de Stat "Registru", a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Amintim că pe 17 iulie curent, în urma  examinării şi evaluării dosarelor depuse, comisia pentru selectarea directorului Agenţiei Servicii Publice a admis la interviu 3 candidaţi, care îndeplineau condiţiile stabilite de participare la concurs: 

1. Serghei Railean - director general CRIS Registru;

2. Angela Matcov - director ÎS Cadastru;

3. Aurica Doina - fost membru al Consiliului de Administrare al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!