ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur l-a primit pe ambasadorul SUA

13:48 | 27.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene l-a primit astăzi pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James Pettit, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au făcut un schimb amplu de opinii privind situaţia actuală în domeniile prioritare de colaborare dintre Republica Moldova şi Statele Unite ale Americii. Totodată, oficialii au discutat şi despre situaţia social-politică din R. Moldova cu un accent aparte pe subiectul implementării reformelor, precum şi unele evoluţii regionale.

img17005824

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!