ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a discutat cu reprezentanţii Misiunii OSCE în R. Moldova

16:36 | 10.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanţii Misiunii OSCE în R. Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Discuțiile s-au axat pe situaţia actuală în procesul de reglementare transnistreană şi evenimentele ce au avut loc în ultima perioadă în raioanele de est ale ţării şi în Zona de Securitate.

A fost menţionată necesitatea de a asigura stabilitatea în Zona de Securitate şi de a evita acţiunile unilaterale în măsură să genereze focare de tensiune.

De asemenea, în cadrul întrevederii, au fost abordate şi alte subiecte relevante în contextul desfăşurării procesului de negocieri. 

img17006133

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!