ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami, Sheriff și Dacia s-au distanțat în clasamentul campionatului național de fotbal

08:54 | 14.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Echipele Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Dacia Chișinău s-au distanțat de restul competitoarelor în clasamentul campionatului național de fotbal după meciurile etapei a șasea, disputate în week-end, relatează MOLDPRES.

Milsami totalizează 15 puncte. Sheriff a acumulat 14 puncte, iar Dacia a adunat 13 puncte. Ocupanta locului patru, Speranța Nisporeni, totalizează 8 puncte. Urmează, în ordine, Spicul Chișcăreni, Petrocub Hîncești și Zimbru Chișinău cu cîte 7 puncte fiecare. Zaria Bălți are la activ 6 puncte. Încheie clasamentul Dinamo-Auto Tiraspol și Sfîntul Gheorghe Suruceni, care totalizează cîte 4 puncte.

Ordinea din top este stabilită în urma rezultatelor înregistrate sîmbătă și duminică. Milsami a învins-o, în deplasare, pe Dinamo-Auto cu scorul 4-1. Sheriff a devansat Sfîntul Gheorghe, pe terenul acesteia, cu 3-0. Dacia a învins, de asemenea în deplasare, Spicul cu 1-0. Speranța a încheiat la egalitate (1-1) partida desfășurată în compania formației Petrocub, iar Zimbru a întrecut-o cu 1-0 pe Zaria.

Meciurile etapei a șaptea sînt programate pe 19 și 20 august.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006178

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!