ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din șase sate își vor alege la 19 noiembrie primarii

14:37 | 15.08.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. În mai multe sate din raioanele Cantemir, Florești, Glodeni, Hîncești, Leova și Telenești vor avea loc alegeri noi ale primarilor, relatează MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în ședința de astăzi, CEC a stabilit pentru data de 19 noiembrie curent desfășurarea alegerilor locale noi ale primarului comunei Lăpușna, raionul Hîncești. Mandatul alesului local a încetat înainte de termen, în legătură cu demisia acestuia.

Anterior, pentru data de 19 noiembrie 2017, CEC a stabilit desfășurarea alegerilor locale noi ale primarilor în satul Fundurii Noi, raionul Glodeni, comunele Ștefănești (r-nul Florești), Plopi (r-nul Cantemir), Sărăteni (r-nul Leova) și în comuna Ghiliceni (r-nul Telenești).

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img17006213

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!