ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cel puțin o persoană a murit și circa 20 sînt rănite în urma atacului terorist comis la Barcelona

19:18 | 17.08.2017 Categorie: Externe

Madrid, 17 aug. /MOLDPRES/. Cel puțin o persoană a fost ucisă și circa 20 rănite în urma atacului terorist comis joi după-amiază la Barcelona, unde o furgonetă a pătruns în pietonii de pe artera Rambla, informează presa locală, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

Poliția a confirmat deocamdată un singur mort, dar unele surse vorbesc despre mai multe persoane decedate.

După ce a pătruns în mulțime, cel aflat la volan a fugit după ce a abandonat vehiculul ce s-a izbit de un chioșc, furgoneta parcurgînd circa 600 de metri pe artera pietonală.

Dar se pare că sînt cel puțin doi atacatori înarmați, iar conform unor surse o luare de ostatici ar fi în curs într-un restaurant din apropiere. Nu este clar dacă ei se aflau în furgonetă.

Poliția a izolat zona și a cerut ca nimeni să nu mai iasă pe străzi în zona turistică Las Ramblas, unde au fost închise și stațiile de metrou. 

(Editor M. Jantovan)

img17006273

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!