ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM a identificat o candidatură pentru funcția de ministru al Apărării

10:23 | 29.08.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 29 aug. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova a identificat o candidatură pentru funcția de ministru al Apărării. Anunţul a fost făcut astăzi de vicepreședintele PDM, Andrian Candu, la finele şedinţei Biroului Permanent al formaţiunii, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Candu, în cadrul şedinţei de astăzi „au fost puse în discuţie mai multe candidaturi pentru acest post şi a fost identificată persoana care merită și care va fi propusă la funcția de ministru al Apărării”.

Şeful Legislativului a specificat că „numele candidatului va fi făcut public foarte curînd”.

Funcţia de ministru al Apărării a rămas vacantă la începutul anului curent după ce Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a semnat la solicitarea Partidului Liberal, decretul de demitere a lui Anatol Şalaru.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img17006529

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!