ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 30 august 2017

08:31 | 30.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

La Ministerul Apărării (MA) va avea loc ceremonia militar-protocolară dedicată aniversării a 26-a a formării Armatei Naţionale.

Ora 09.45, platoul MA, şos. Hânceşti 8.

***

În conformitate cu dispoziţia primarului general interimar al municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, Consiliul municipal Chişinău se convoacă în şedinţă.

Ora 10.00, Primăria Chişinău.

***

Uniunea Editorilor din R. Moldova invită la deschiderea Salonului Internațional de Carte „Bookfest Chișinău”.

Ora 12.00, CIE MOLDEXPO, pavilionul central.

***

Asociaţia „Focul din Vatră” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Asasinii fizici şi morali ai lui Dumitru Matcovschi”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Investitorii blocului locativ din str. Ginta Latină 8, ”Casa cu Palmieri” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Justiția ignoră decizia Comitetului creditorilor privind numirea administratorului, în favoarea unei propuneri venite din pușcărie”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Consiliul Marii Adunări Naționale invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la organizarea protestului popular din 17 septembrie”.

Ora 12.00, Agenţia IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!